(v)

Idag har det varit en lugn dag i skolan eller en skön dag! Sen har det bara varit slappt och grillkväll hemma och nu exakt om ett halv år så är jag en äkta gammal möggel ost har rätt så tråkigt saknar min kära mamma ♥!! Nu ska jag ta fram chips och bara kränga ett tag.
Kramar Mathilda :D

090528

Måndag;

Allt började med att man vaknade av något ljud utifrån. Jag kom på att jag hade mitt fönster öppet och tänkte ''ah ska snart endå gå upp '' så jag låg där och väntade också kom ljudet igen! det lät hela tiden vavavavapapapapavavavava
Jag fick panik och sen så kollade jag på klockan då var hon bara 4 !
Så jag väntade tills ljudet kom en gång till så ställde jag mig vid fönstret och kollar så är det en katt som trippar glad för hela sitt liv på gatan och väcker alla med sitt *ljuvliga* mamavavaamjauu så det blev att jag fick sova i en varm säng! OMG ! Nu när jag skriver detta omg omg nu kommer det igen hahahahhahahahaha jag dör det låter som en papejgojja har mitt fönster uppe för fullt! shit pommes frites...
Ja sen var det skola var som vanligt var man trött igen... -.-
sen hängde Heidi mmed mig hem och var ett tag vi såg på en skräckis!!
efter det fick man minsann ett kärleks brev och ett hat brev :) / :( Så är det att vara en känd bloggare ^^

nu ska jag sutta så sött i min säng utan den kattens störiga ljud! puss och kram ;)



mums ;

Nu har jag hltimme på morgonen så sitter och äter pannkakor jag själv har gjort! Riktigt stolt över mig själv ibland. Dagen idag har inte direkt ngra roliga ämnen men det går väll ann.
Igår blev jag klar med min shorts på sy slöjden så nu ska jag hitta på ngt jag vill göra.
puss och kram Mathilda.

Goddagens ;

Heidi följde med mig hem igår och vi hade mycket spännande men sedan åkte hon hem sp jag fick stå och baka för mig själv och fick värsta dampet typ på mina ''småkakor'' !! Nu ska jag snart göra en kopp te och sätta mig och kolla på kvalet inför melodifestivaken har inget annat för mig juh !
 Dagen idag har varit seeeég! Hände inget speciellt men matten var helt okej.
Ja som sagt så ser min blogg ut som den gör bara för tillfället !
pussar och kramar Mathilda.


-

Dagen idag har varit väldigt rolig men lugn och skön. Elin har ju sovit över och jag skriver mer och tar in bilder om  det i morgon för nu är jag trött och ska gå i duschen. Har fixat bloggen lite var så himla trött på det andra, antar att det är så att man blir trött på allt man har. I morgon är det skola -.-'  Varför ? Jga vill ha sommarlov men endå inte. Nu ska jag sova.
God Natt.



1;a maj.

1;a maj välkommen till 2009 8)
Idag har jag kommit hem från Julia och bara solat och slappat jag också badat i vattenspridaren så varmt det var. Och jag kan också medge att jag har blivit brunare än innan !  Lite lite. Sen kom Maria & Thomas och viktor och simon när vi skulle äta. nu har jag kollat på humirgalan lite. puss o kram skumbanan.

 

Lyckad varlborg ;)

Det var väldigt kul hemma hos Svensson med Bengan och Klasson, alltid roligt med er. Vi grillade på kvällen och hade mysigare än mys mys. Jag kan vara stolt för jag somnade inte först. ;)














Tack ;)

RSS 2.0