Livet suger, och vi äter blommor...

Tjabba tjena.
Nu sitter jag här hemma och tråkar med mitt trevliga sällskap Vale. Han är jätte ''rolig'' jag slår upp ord i ordlistan i hans rygg och kollar glosorna då och då. Jag och Vale. Nej men har spanska glosor till imorgon inte alls kul men det kunde varit värre. Dagen har variiit precis normal ?! Så tänker inte tråka ut ngn mer än mig själv med den. Dagens ämne idag är Svenska det var chill i dill. 
Jag har kommit på att alltid när vi i min ålder förändras ngt som: vi har inga håltimmar i 8;an ? och att det är strul med cafeterian och massa sånt skit. Fast vissa saker blir ju bättre också.Imorgon är det Fredad JIPPI elr elr ?! Jupp .

Hej då jag heter Mathilda och jag käkar bajjamajor...

(v)

God morgon hoppas ni sovit gott. Idag är det söndag och ingenting speciellt händer idag. ville bara nämna detta ifall ngn kände kanske likadant elr ngt. Vet inte vrf jag skriver men just nu skriver jag och det ska ni vara glada för!

Hej då  ;))


Nu så ..

Here is some pics ;D




 drogad ??


 övertrött eftersom man la sig vid 7 ngn gång. :)



Ledsen-.

sorry sorry sorry. Har varit i Rhodos i 2 veckor och sen har bara tiden spunnit som en elvisp iväg...
Jag ska även påpeka att lägga in bilder fr. helgen som var väldig mysig med julia.s och Heidi. Och från Rhodos.
Idag var jag i skolan ? låter ovant att höra, är chockad !
det var bara massa snack i aulan eller inte bara massa snack utan ganska viktig information för som ''små'' 7:orna. Nu ska jag bara gå rakt fram och om inte dom aktar sig kmr dom att få en hård smäll i axlen MOHAHHA. (a)
Sen åkte jag till familia med min mamma och  min kära broder och shoppade lite.

kmr att lägga upp bilder så snart som möjligt kram. ;)


RSS 2.0