löördag

Åkte till Heidi bid halv åtta tiden kom dit och alla ( Elin också ) var hyper ett tag sedan blev typ alla helt trötta och slöa...
Vi såg på en uttav mina favoritfilmer, Bring it on all or nothing. Men vi flesta somna innan slutet men Elin satte igång Bee movie men vi somnade allihopa...
Sen vaknade jag och heidi först och elin sist som vanlig då satte vi igång allt en kvinna vill ha men såg inte hela på den heller ?!
Sedan gick vi ut och fotade och det kmr bilder i ett inlähh som kommer här lite senare. I alla fall fortsatte vi att kolla på fil vi såg på ngn The cliuqe, den var lite barnslig ? men det var ett fint budskap i den i alla fall.
Här kmr ngra bilder från kvällen .. Min dator laggar också så alla bilder tar 10 minuter att bara öppna.. ;@ Känner mig urusel.. Vill ha internet för det håller på att tona bort med tiden nu. Vill bara slänga ut allt i en vattenpöl på gatan ;'(
Hahahahah

Kram Mathilda ((:










 Inga bilder på Heidi men det kmr i nästa inlägg JAG LOVAR..

Söndaag..

Hallå vackra söndag den 13 september 2009..

Idag har man slappat och .. En guldstjärna till mig för jag har joggat :D
Annars har jag nästan inte gjort ingenting. Jag har varit ute och fotat lite..
Skola i morgon men kommer inte förren lunch, ska ju kolla upp i min ''mun'' när jag väl ska sätta på tandställningen. Så jag missar syslöjden BUHU!
Sedan på onsdag åker man ju på lägerskola till .. ngt ställe jag vet faktiskt inte vad det heter ?!
Nu ska jag gå och slappa lite till. Det kan jag behöva.

Hej då ''alla'' bloggläsare ((;












Tjeeéna mitt been a (a)
Nu ska jag ta och säga att snart ska 8;a på lägerskola.
intressant ?!
Naop. Nu ska ta mig i kragen och lägga in några nya bilder som jag har tagit..
obs dom är inte såå fina dom kommer i ett inlägg här ovanför ;DD


Löördag.

GRATTIS HEIDI PÅ DIN NAMNSDAG.
Idag blir et verkligen en hemma dag ska vara ensam med min broder senare ikväll så får fixa middagen själv (a) Och det bli min favorit mat ..
Kollade på bio igåår Sommaren med Göran. sen kollade jag också på picture this elr that. Men dock inte på en stor bio duk. Jag har även varit duktig och läst ut Jonas Gardell, en komikers uppväxt. Det var en.. stark? Bok, jag vet inte riktigt men han skriver bra och man blir riktigt ledsen av att föstå hur vissa barn har det.. Vi fick boken Onsdags och vi skulle läsa ut den snabbt så vi hann med boken låt den rätte komma in. För i skolan har vi nämligen en sådan här ''bok klubb'' som innehåller mig Linnea,Heidi,Elin & Juliana.
Fast Elin och Juliana är sjuka och läste även på klassonheidi.blogg.se att Emma mådde dåligt hon med. Hoppas inte att jag bli smittat nu till lägerskolan som vi ska på om typ 2 veckor.
Kram ha det bra.

RSS 2.0